кадър bTVРедактор: Ако има сигнал от Бойко Рашков, ще го разгледам и

...
кадър bTVРедактор: Ако има сигнал от Бойко Рашков, ще го разгледам и
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Ако получа сигнал от Рашков срещу Гешев, мога да сезирам ВСС

кадър bTV

Редактор: 

Ако има сигнал от Бойко Рашков, ще го прегледам и проучвам. Като министър на правораздаването имам право да го слага на за разглеждане във Висшия правосъден съвет. Това сподели не конференция служебният правосъден министър Янаки Стоилов по опцията вътрешния министър да изиска дисциплинарно произвеждане против гл. прокурор Иван Гешев. Стоилов обаче съобщи, че по-важното сега е да се работи за прекъсване на корпоративния и купения избор. От думите му стана, че сигнал от сътрудника му Бойко Рашков към момента няма.

Според Стоилов опълчването сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата сега е двустранно, само че това институционално напрежение не трябва да пречи на задачата да се проведат почтени избори. Министърът прикани да се оцени коя от двете институции ще направи повече за прекъсването на търговията с гласове.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР